Menu


​Ρουά ματ Επεισόδιο 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184 ROUA MAT EPEISODIA ANT1


Ρουά ματ – Επεισόδιο 177
Η Ρουμπίνη έχει τον τελευταίο λόγο και αφήνει τον Ευθυμίου άναυδο.. Στο μεταξύ, ο Ανδρέας με τον Φίλιππο κάνουν ανοιχτή κουβέντα για την Μαρία.. Ο Μάξιμος, που είναι σίγουρος ότι κάτι παίζει με τον Φίλιππο και την Ρουμπίνη, της κόβει την καλημέρα! Η Μυρτώ χωρίς να το σκεφτεί και πολύ, αφήνει τους ενδοιασμούς και κάνει έρωτα με τον Σάββα.. Ο Μάξιμος με τον Ανδρέα συνεχίζουν τη συνεργασία και οι δυο φίλοι απ' τα παλιά, θέτουν καινούριες βάσεις στη σχέση τους. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης με τον σκηνοθέτη του Κώστα, έρχονται σε μια μεγάλη αντιπαράθεση. Πέτρα του σκανδάλου.. η Λυδία!! Για κάποιο επαγγελματικό λόγο, ο Μιχαήλ αγανακτεί με την Ιωάννα και την κατηγορεί ευθέως ότι τον κλέβει!

Ρουά ματ – Επεισόδιο 178
Ο Μιχαήλ έχει φτάσει πλέον στα όρια του και κατηγορεί ανοιχτά την Ιωάννα ότι τον κλέβει… όμως δεν μπορεί να το αποδείξει… ούτε αυτός, ούτε καν ο Φίλιππος που τον φωνάζει για βοήθεια… Η Ιωάννα, ακόμα μια φορά, είναι η πιο δυνατή… Την ίδια στιγμή, η Μαρία συναντάει κρυφά τον Φίλιππο και η φλόγα του έρωτα φαίνεται ότι δεν έχει σβήσει… Ο Αντρέας μετά από αλλεπάλληλα αναπάντητα τηλεφωνήματα αρχίζει να καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με τη γυναίκα του… Ταυτόχρονα, επειδή ο έρωτας είναι πιο δυνατός από κάθε πείσμα, κάθε εγωισμό, η Ρουμπίνη πηγαίνει να βρει τον Μάξιμο για να του διαλύσει κάθε υποψία ότι μπορεί να έχει δεσμό με τον Φίλιππο… Πως θα αντιδράσει ο Μάξιμος; Θα θέλει πολύ να την πιστέψει, αλλά κρατάει τις επιφυλάξεις του… Κι όλα αυτά ενώ ο Άρης Ευθυμίου συνεχίζει να υφαίνει τον ιστό της δολοπλοκίας γύρω από την Ρουμπίνη…

Ρουά ματ – Επεισόδιο 179
Ο Φίλιππος δέχεται επίθεση με πυροβολισμούς και εσφαλμένα θεωρεί πως πίσω από αυτήν κρύβεται ο Ανδρέας. Ταυτοχρόνως η Μαρία λέει το ένα ψέμα μετά το άλλο για να καλύψει τις κρυφές συναντήσεις της μαζί του, δεν καταφέρνει όμως να κρυφτεί από την Ιωάννα. Παράλληλα ο Μάξιμος με την Ρουμπίνη είναι μαζί ξανά με την προϋπόθεση να μην κάνει κάποια κίνηση ο Μάξιμος για διαζύγιο, ούτε να το πουν σε κανέναν για ένα μήνα. Η μόνη που το μαθαίνει είναι η Παυλίνα που της το λέει η Ρουμπίνη. Την ίδια στιγμή ο Ηρόδοτος περιμένει με ανυπομονησία την κοπέλα που θα του γνωρίσει η Μυρτώ, κάνοντας έξαλλη την Αλέξια, η οποία όμως τον στήνει ξανά και αυτή την φορά δια παντός. Τέλος η Μαρία σε μία συνάντησή της με τον Φίλιππο όπου της λέει πως θα ζητήσει τεστ πατρότητας για την κόρη της, δέχεται ένα πυροβολισμό από κάποιον άγνωστο.

Ρουά ματ – Επεισόδιο 180
Η Παυλίνα με τον Μιχαήλ κάνουν τον πρώτο τους αληθινό καβγά, ο οποίος παραδόξως, τους φέρνει και πιο κοντά.. Στο μεταξύ η Μαρία, τραβάει τον δικό της Γολγοθά, καθώς πρέπει να κρύψει την αλήθεια για την επίθεση που δέχτηκε.. Η Ρουμπίνη με τον Μάξιμο βιώνουν έντονα την επανασύνδεση και το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.. Παράλληλα, ο Σάββας κάνει πρόταση γάμου στη Μυρτώ, αφού πρώτα μαθαίνουν το φύλο του παιδιού.. Η Βίκυ, μέσα στην απελπισία της, παίρνει όλα τα χάπια που έχει μαζέψει.. Ο Μάξιμος, χρησιμοποιεί τις άκρες του και ανακαλύπτει ένα σημαντικό – μυστικό – γεγονός που αφορά τον Φίλιππο..

Ρουά ματ – Επεισόδιο 181
Μία αναγγελία γάμου του Φίλιππου και της Μαρίας από πριν οκτώ χρόνια που ανακαλύπτει ο Μάξιμος, τον βάζει σε σκέψεις. Ταυτοχρόνως σε μία κρυφή επίσκεψη του Φίλιππου στο σπίτι της Μαρίας δεν αποφεύγουν να τον δει η Νεφέλη στην οποία αναγκάζονται να πουν ψέματα. Παράλληλα, ενώ ο Σάββας κάνει πρόταση γάμου στην Μυρτώ παίρνει ένα επείγον τηλεφώνημα από την ψυχιατρική κλινική που του λένε ότι η Βίκυ έκανε ακόμα μία απόπειρα αυτοκτονίας. Ο Ευθυμίου εκβιάζει ξανά την Σαμ χρησιμοποιώντας το παρελθόν της και της ζητά να βάλει κάμερες στο δωμάτιο της Ρουμπίνης. Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος αποφασίζει να πει στην αστυνομία τις υποψίες του για τον Ανδρέα σχετικά με τους πυροβολισμούς που δέχτηκε ενώ παράλληλα στέλνει χαρτί με δικηγόρο στην Μαρία και ζητά να γίνει DNA!

Ρουά ματ – Επεισόδιο 182
Πόσο μεγάλη θα είναι η έκπληξη της Μαρίας όταν μαθαίνει από την Ιωάννα για μια αγγελία γάμου, με το δικό της όνομα και του Φίλιππου; Τόσο μεγάλη που ζητάει από το Φίλιππο να βρεθούν για να του το πει! Ο Φίλιππος της λέει ότι αυτός τη δημοσίευσε γιατί σκόπευε να την παντρευτεί και να της κάνει έκπληξη… Η Μαρία δεν μπορεί να αντισταθεί άλλο, πέφτει στην αγκαλιά του και τον φιλάει… Ένα φιλί που ο Αντρέας το βλέπει και τα γεγονότα θα πάρουν δυσάρεστη τροπή… Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης δεν μπορεί να ξεπεράσει την Ιωάννα ενώ ο Μάξιμος ζει τον απόλυτο έρωτα με τη Ρουμπίνη… Κι όλα αυτά ενώ ο Ευθυμίου υφαίνει ανενόχλητος τον ιστό της καταστροφής της… Ο Μιχαήλ φτιάχνει τη σχέση του με την Παυλίνα κι ο Σάββας με τη Μυρτώ, ενώ η Βίκυ βρίσκεται σε χάλια ψυχολογική κατάσταση… οι δύο άντρες της ζωής της Βίκυς προχωράνε και την αφήνουν πίσω …

Ρουά ματ – Επεισόδιο 183
Ο Ανδρέας βλέπει έξαλλος το φιλί της Μαρίας και του Φίλιππου ενώ την φάση παρακολουθεί και ο Ευθυμίου που βρίσκει τρόπο πάλι να διεισδύσει και να το εκμεταλλευτεί. Την ίδια στιγμή η Μυρτώ είναι απόλυτη με τον Σάββα σχετικά με την εξέλιξη της σχέσης τους και του δηλώνει πως ο γάμος τους θα είναι συμβατικός. Ταυτόχρονα η Ιωάννα κάνει το τραπέζι στην Ρουμπίνη που φέρνει μαζί της τον Φίλιππο. Αυτή η κίνηση δίνει την εντύπωση στην Ιωάννα πως αυτοί οι δυο τα έχουν, πράγμα που λέει αργότερα στην άναυδη Μαρία. Τέλος ο Μιχαήλ κάνει πρόταση στην Παυλίνα να συζήσουν κάνοντας την πολύ ευτυχισμένη.

Ρουά ματ – Επεισόδιο 184
Ο Μάξιμος με τον Φίλιππο γίνονται φίλοι και ανοίγονται ο ένας στον άλλον.. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης γνωρίζει την Ελένη που είναι μεγάλη του θαυμάστρια και οι δυο τους κάνουν ένα φιλικό ξεκίνημα.. Η Ιωάννα, θέλοντας να ψυχολογήσει την Μαρία, κανονίζει γεύμα και την γνωρίζει στην Ρουμπίνη! Παράλληλα, ο Μιχαήλ μετακομίζει στο σπίτι της Παυλίνας και έτσι γίνεται το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Ο Ανδρέας βλέπει την Μαρία να απομακρύνεται και καταλαβαίνει ότι ευθύνεται ο Φίλιππος.. Έτσι, αποφασίζει να συνεργαστεί με τον Ευθυμίου, για να τον κάνουν στην άκρη.. Ένα πρόσωπο κλειδί, δίνει λεφτά στην Μυρτώ με προϋπόθεση ότι εξαφανιστεί από την Κύπρο και να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά, μαζί με το μωρό που περιμένει…

Ρουά ματ Επεισόδιο 177 – Δευτέρα (1/6/2015)
Ρουά ματ Επεισόδιο 178 – Τρίτη (2/6/2015)
Ρουά ματ Επεισόδιο 179 – Τετάρτη (3/6/2015)
Ρουά ματ Επεισόδιο 180 – Πέμπτη (4/6/2015)
Ρουά ματ Επεισόδιο 181 – Παρασκευή (5/6/2015)

Ρουά ματ Επεισόδιο 182 – Δευτέρα (8/6/2015)
Ρουά ματ Επεισόδιο 183 – Τρίτη (9/6/2015)
Ρουά ματ Επεισόδιο 184 – Τετάρτη (10/6/2015)
Ρουά ματ Επεισόδιο 185 – Πέμπτη (11/6/2015)
Ρουά ματ Επεισόδιο 186 – Παρασκευή (12/6/2015)

Δημοσίευση σχολίου

 
Top