Menu

FATMAGUL FINAL Στα τελευταία επεισόδια της σειράς, η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ είναι ακόμη μαζί, αλλά δεν κρύβουν τον έρωτα τους πίσω από εγωισμούς, πείσματα ή άλλες αναστολές. Μέχρι όμως να φτάσουμε εκεί θα υπάρξουν και αρκετά δυσάρεστα γεγονότα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού Tv box, ο Κερίμ και η Φατμαγκιούλ έρχονται όλο και πιο κοντά αλλά ο βιασμός παραμένει απροσπέλαστο εμπόδιο ανάμεσα στους δυο νέους. Ο Κερίμ συναντά τον πατέρα του και μαθαίνει ότι έχει μια αδερφή στην Αυστραλία ενώ τον στηρίζουν προσπαθώντας να επανορθώσουν με κάθε τρόπο. Όταν πλέον το ζευγάρι έρχεται πολύ κοντά και αποφασίζει να παντρευτεί ο Μουσταφά γίνεται έξαλλος και ψάχνει απελπισμένα να τηλεφωνήσει στην Φατμαγκιούλ και όταν την βρίσκει την λέει να μην τον παντρευτεί.

Στην προσπάθεια του ν αποδράσει πέφτει νεκρός από τις σφαίρες των φρουρών. Τέλος, θα δούμε το ζευγάρι μετά από πολύ καιρό να ζει την ευτυχία του ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια. Μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων της Φατμαγκιούλ, μαθαίνει ότι είναι έγκυος και η χαρά του ζευγαριού δεν περιγράφεται. Το ζευγάρι γράφει κι ένα βιβλίο με την ιστορία του και το μόνο που τους χωρίζει από το ευτυχισμένο τέλος είναι η έκβαση της δίκης των Γιασαράν, την οποία περιμένουν με ανυπομονησία.
FATMAGUL FINAL EPEISODIA 159-160 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ VIDEO

ΕΛΛΗΝΙΚΑ FATMAGUL ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

  1. Ανώνυμος26/6/13, 6:36 μ.μ.

    bobit fatmagul greek subs http://bobit-gr.blogspot.gr/2013/04/fatmagul-greek-subs.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/10/13, 3:20 μ.μ.

    Mas koroideuete????? lete gia ola ta episodia k sthn ousia milame gia oligolepta treiler episodion.... sa den ntrepeste...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/12/13, 2:25 μ.μ.

      ti thes na valoyn ola ta epeisodia afoy apagorevete poios t aexei ama einai na pame kaie meis

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος30/12/13, 9:32 μ.μ.

    Ρε παιδια εχασα το τελος της φατμαγκιουλ που μπορω να το δω;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/1/14, 11:38 μ.μ.

    to telos pou mporw na to dw??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top