Menu

Η σειρά ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΤΩ βασίζεται στο ισπανικό φορμάτ «Con el Culo al Aire», το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία στην Ισπανία, γι' αυτό και έχει συμπληρώσει, ήδη, δύο χρόνια παρουσίας στην ισπανική τηλεόραση. Πάντως για άλλη μια φορά, οι υπεύθυνοι επισημαίνουν ότι η ελληνική εκδοχή θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στην ελληνική κουλτούρα, όπως άλλωστε γίνεται και με όλες τις διασκευές. Η σειρά αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό όλες τις περιπέτειες που ζούμε οι περισσότεροι από εμάς πια στην καθημερινότητά μας λόγω της κρίσης.Διαδραματίζεται σε ένα κάμπινγκ όπου μετακομίζουν κάθε λογής άνθρωποι, όλοι θύματα της κρίσης. Όντας όλοι τσακισμένοι όσον αφορά στα οικονομικά τους, έχοντας χάσει περιουσίες και δουλειά, αποφασίζουν όλοι μαζί να κάνουν μια νέα αρχή και να μετακομίσουν στο κάμπινγκ.

Ένα μωσαϊκό ανθρώπων με διαφορετικά στοιχεία ο καθένας και διαφορετικές προσωπικότητες γίνονται οι ένοικοί του. Θα δούμε για παράδειγμα να γειτονεύουν μαμάδες με γυναίκες καριέρας, εργένηδες με οικογενειάρχες, πρώην επιτυχημένοι επιχειρηματίες με ιδιοκτήτες καντίνας που ετοιμάζουν «βρώμικο», γιατρίνες με οδηγούς ταξί και άλλες κοινωνικές τάξεις.
Ο ιδιοκτήτης καντίνας με το «βρώμικο» είναι ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ενώ ο Κώστας Βουτσάς θα κρατήσει το ρόλο τού... απόμαχου οδηγού ταξί και πλέον απεγνωσμένου συνταξιούχου. Οι νέοι γείτονες του MEGA θα είναι κυνικοί, σκληροί και ώρες ώρες μέχρι και αδίστακτοι, καθώς η οικονομική τους κατάσταση έχει προκαλέσει... κρίση. Μάλιστα είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα προκειμένου να καταφέρουν να επιβιώσουν, ξεκινώντας και πάλι τη ζωή τους από το μηδέν.

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ
Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Ιεροκλής Mιχαηλίδης, Φωτεινή Τσακίρη, Ρένος Χαραλαμπίδης, Mάριος Αθανασίου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Αριέττα Μουτούση, Πηνελόπη Πιτσούλη, Κώστας Βουτσάς, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Πηνελόπη Πλάκα, Μαρία Κωνσταντάκη, Πάνος Στεφόπουλος, Ανδρέας Λαμπρόπουλος, Νικολέτα Καρρά, Ιζαμπέλα Κογεβίνα, Φερνάν Ρομπλόν. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Bασίλης Θωμόπουλος, γνωστός από το «Πενήντα - Πενήντα» κυρίως όπου και έπαιζε τον «ταβερνιάρη» αλλά και από την «Πολυκατοικία», ενώ τη διασκευή έχει αναλάβει το δίδυμο Σπηλιόπουλος - Χασάπογλου. VIDEO

Δημοσίευση σχολίου

 
Top