Menu

Η Μιράντα Κερ (Miranda Kerr) και ο Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom) παντρεύτηκαν το 2010 και θεωρούνται ένα από το πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ, ενώ ο σχεδόν δύο ετών γιος τους συμπληρώνει την ευτυχία τους με τον καλύτερο τρόπο.
Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή "The Late Late Show With Craig Ferguson" τη Δευτέρα η 29χρονη καλλονή από την Αυστραλία αποκάλυψε τα μυστικά της γιαγιάς της για έναν ευτυχισμένο γάμο, τα οποία, όπως φαίνεται, ακολουθεί πιστά.
 
"Η γιαγιά μου είπε 'Οι άντρες είναι ο οπτικοί τύποι, μην το ξεχνάς. Κάθε μέρα, βάλε λίγο μέικ απ, φόρα όμορφα εσώρουχα και θα κρατήσεις τον άντρα σου"', αποκάλυψε η όμορφη Μιράντα, η οποία ως Άγγελος της "Victoria's Secret" –ευτυχώς (!)- αυτά τα δύο "μαγικά συστατικά" τα έχει σε… πληθώρα.
Και για όσους είχαν απορία "Ναι, η Μιράντα Κερ νιώθει πολύ άβολα όταν κάνει πασαρέλα με την εταιρεία της και ο καλός της είναι στο κοινό.
"Μα καλά… υποθέτω ότι σε έχει δει με εσώρουχα ο Ορλάντο", αστειεύτηκε ο παρουσιαστής εκφράζοντας έμμεσα την απορία του.
"Ναι, αλλά αυτό είναι διαφορετικό. Γιατί εδώ το μοστράρω μπροστά σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο για εκείνον", εξηγεί η Κερ για να της… απονείμει ο παρουσιαστής τον τίτλο "της πιο φοβερής συζύγου στην Αμερική". Τυχερέ Ορλάντο!

Ζωή Κίττα

Δημοσίευση σχολίου

 
Top